Invazia gandacilor …

Gandacii au iesit din vizuina lor. Si ca orice gandac, acesta isi alege momentul cel mai prielnic pentru conservarea lui. Asa se intampla si cu basistii propagandisti care au tacut si s-au ascuns bine cand zeci de mii de oameni infruntau frigul de afara pentru a-si spune nemultumirile. In acele momente, gandacii nu aveau glas, ba chiar se sfiau sa apara la televizor si sa dezbata subiectul.

Dupa ce seful lor suprem a consultat foarte bine prognoza meteo si a constatat ca vine viscolul crancen peste Romania, a iesit din barlog pentru a … expune. Nu am inteles foarte bine ce a insemnat acea mizerie publica, intitulata de el „interventia cu romanii”, in care nu a reusit sa lamureasca nicio doleanta a publicului. Dar acea „interventie” a reprezentat pentru gandacii infecti un semnal de … contra-atac. Cu atat mai dizgratioasa este situatia, cu cat acea iesire organizata a gandacilor din ascunzatoare s-a realizat cand subiectul (protestul) e momentan sistat din cauza vremii.

Acestia au aparut la televizor si au propagat (ca de asta sunt propagandisti) una dintre cele mai idioate teme basesciene – poate la fel de idioata ca tema electorala cea cu Iliescu, Voiculescu, minerii, rusii, comunistii etc. Este vorba de: „Stati, domnilor, haideti sa nu ne pripim sa tragem concluzii. Haideti sa analizam ce nemultumiri au oamenii. Haideti sa analizam tot ce cer oamenii in Piata.”

Dragii mei basisti, chiar aveti atat de nivelat creierul incat tineti cu tot dinadinsul sa ni-l nivelati si noua? Cum adica sa analizam ce nemultumiri au oamenii? In primul rand, e de o nesimtire fara de margini sa analizezi un subiect de la care oamenii si-au directionat momentan atentia. Si mai mult, sa te bati cu pumnii in piept, ca „uite ce lucruri minunate spui tu de nu te contrazice nimeni”. Unde erati, stimati gandaci, cand subiectul ardea? Cumva in vizuina voastra insalubra?

Cum adica sa analizam ce nemultumiri au oamenii? Ce mai e de analizat? Dorintele protestatarilor au fost cat se poate de clare si explicite:

1. JOS BASESCU!

2. JOS BOC!

3. ALEGERI ANTICIPATE!

P.S. Sunt curios ce veti face cand o sa pice al vostru carmaci. Ce metode de supravietuire veti mai alege?

Lasă un răspuns